Fókuszban a művész

Sándor Zoltán vagyok, az Art-Management Agency tulajdonosa és alapítója. Miután jómagam táncművészként a művészet egyik ágában dolgoztam, majd a tapasztalataimat rendezőasszisztensként, projekt­-, produkciós- és turnémenedzserként kamatoztattam, megfogalmazódott bennem a gondolat a saját koncert- és művészügynökségem, produkciós irodám létrehozására.

Az Art Management Agency 2014-ben – de már előzményekkel – Budapesten azzal a céllal jött létre, hogy professzionális keretek között művészeket képviseljen, számukra egyénre szabott képviseletet nyújtson, támogassa őket a kitűzött szakmai céljuk elérésében. Együtteseket, társulatokat kíván közvetíteni, kulturális csereprojekteket támogat Magyarország és más országok között az előadóművészet területén, elsősorban a tánc szakterületére fókuszálva. Feladatkörébe tartozik projektek, előadások, koncertek, turnék megtervezése, megszervezése, lebonyolítása, illetve közreműködött már hanghordozó kiadásban is.

Az ügynökség tevékenységét egyszerre jellemzi friss lendületesség és a modern menedzsment-eszközök széleskörű alkalmazása, valamint nemzetközi tapasztalat. Az ügynökség kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik Magyaroszágon, és a nemzetközi kulturális élet fontosabb szereplőivel működik együtt. Örömmel látjuk el az általunk képviselt művészek és együttesek képviseletét úgy Magyarországon, mint külföldön. Amit ajánlunk: professzionalitás, magas szintű szolgáltatások, valamint ügyfeleink érdekeinek szem előtt tartása.

MŰVÉSZKÖZPONTÚSÁG

Hiszem, hogy éppen azért mert a gyönyörű, de a küzdelmes művészvilágból jövök, értem, megértem és átérzem jelenlegi és jövendő ügyfeleim problémáit.

NEMZETKÖZISÉG

A nemzetköziség fontos számomra. Munkám során számos európai és távol-keleti kapcsolatot szereztem, földrészeken átívelő kapcsolati hálót sikerült kiépítenem. Ezt szintén ügyfeleim szolgálatába kívánom állítani.

BIZTOS HÁTORSZÁG

Munkámmal biztos hátországot szeretnék nyújtani képviseltjeimnek, legyen szó táncosokról, zene-, ének- vagy színművészekről, koreográfusokról, együttesekről vagy önálló projektekről. Az ügynökségemet és engem választók teljes körű szolgáltatást kapnak, a booking-tól kezdve az imázsépítésen, érdekképviseleten és pénzügyi adminisztráción keresztül a honlapkezelésig és nyilvános kommunikációig.

JÓ EMBEREK, JÓ HELYEN

Az egyén éppolyan fontos számomra, mint a csapatmunka, hiszen csak együtt lehetünk képesek megsokszorozni az elérhető eredményeket, miközben igazi közösségi élménnyel gazdagodhatunk. Szeretném, ha jó emberek alkalmas helyen és a megfelelő időben dolgoznának ügyfeleim sikeréért és népszerűsítéséért.

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a weboldal sütiket használ.
A weboldal által használt sütikről bővebben itt olvashat.
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és maradéktalanul elfogadom.