Boris Eifman, a Boris Eifman Táncakadémia elnöke és a 2021-es koreográfiai workshop művészeti vezetője lehetőséget biztosít a Boris Eifman Táncakadémián megrendezésre kerülő továbbképzésen történő részvételre!

A foglalkozás időtartama: 2021. július 1-től 21-ig.

A projekt témája: egyesítés a kreativitásban

A foglalkozás során intenzív tanfolyamokon, mesterkurzusokon, előadásokon, kirándulásokon van lehetőség részt venni, melyek célja a szakirányú kulturális elmélyülés, elmélkedés.

A foglalkozás tartalma:

Az első rész az orosz kultúra megismerését foglalja magában. Ez a rész előadásokat, kirándulásokat és speciális tevékenységeket tartalmaz a beszélgetés elrendezésében, amelynek célja a kulturális elmélyülés reflektálása. A második rész tartalmazza az intenzív tanfolyamokból és mesterkurzusokból álló tananyagot.

Az utolsó munka az iskola és az Akadémia hallgatóinak közös teljesítménye. Szevasztopolban, az Innopraktika és az Orosz Évszakok Iskolai Fesztivál keretében kerül előadásra.

Jelentkezési határidő: 2021. április 5.

Jelentkezés: https://russianseasons.org/en/school/

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a weboldal sütiket használ. A weboldal által használt sütikről bővebben itt olvashat. Az adatkezelési tájékoztatót megismertem, megértettem és maradéktalanul elfogadom.